Obertes les inscripcions per a professionals i les acreditacions per a premsa de la 44a edició de FILMETS Badalona Film Festival

24/09/2018

La recollida d’acreditacions es podrà fer del 19 al 28 d’octubre al Teatre Zorrilla

A partir d’avui ja es poden fer online les inscripcions dels professionals del curtmetratge i les acreditacions dels mitjans de comunicació per assistir a la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 19 al 28 d’octubre. El festival es desenvoluparà al Teatre Zorrilla, al Teatre Blas Infante, al Teatre Principal, al Centre Cultural El Carme, a l’Institut français de Barcelona i a les Biblioteques públiques de Badalona.

Les tres sessions Filmets Pro són

-) Dimarts 23 d’octubre: 10 hores, Centre Cultural El Carme.

‘Coproduccions Catalunya-L’Apúlia (Itàlia). Oportunitats de negoci’.

Amb el títol ‘Coproduccions Catalunya-L’Apúlia: oportunitats de negoci’, i sota la convocatòria d’Apulia Film Festival 2018/2020, la sessió és una oportunitat única de negoci per a les productores catalanes. Serà un punt de trobada per impulsar nous projectes audiovisuals i fomentar acords reforçant la cooperació entre les productores catalanes i les italianes de la regió de l’Apúlia.

Després d’una descripció del fons convocat de la regió de l’Apúlia com a terra de cinema, la sessió comptarà amb una breu presentació dels projectes de la regió de l’Apúlia amb els quals es pot coproduir en les categories de Ficció, Documental, Curtmetratge, Animació i Format TV. Tot seguit hi haurà les rondes de reunió individuals amb les productores catalanes i italianes interessades.

És una sessió organitzada per FILMETS Badalona Film Festival, el Clúster Audiovisual de Catalunya, el clúster italià Distretto Produttivo Publia Creativa i l’Apulia Film Comission.

-) Dijous 25 d’octubre: 16.30 hores, Teatre Principal

Masterclass de Josep Roig Boada, productor i enginyer musical

Es tracta d’na masterclass d’animació que anirà a càrrec de Josep Roig Boada, músic, compositor, productor musical i enginyer de so de Temps Record. Entrada lliure.

-) Divendres 26 d’octubre: 16.30 hores, Centre Cultural El Carme.

 ‘Mou el teu curt!’

Amb aquest nom es vol posar a l’abast dels ‘filmmakkers’ els mercats de cinema i també els professionals amb més experiència del moment. Els mercats són la millor finestra per difondre i distribuir els curtmetratges. Es mostrarà com moure el curtmetratge que s’ha creat i com conèixer els mercats més importants del món.

Serà una taula rodona amb Jacopo Chessa, del Centro Nazionale del Cortometraggio i director del TSFM Torino Short Film Market (Itàlia); Camille Hébert-Bénazet, director del Short Film Corner de Canes (França); Javier Muñiz, director del Certamen Internacional de Cortos de Soria (Espanya); i Clarissa Jacobson, productora i guionista (Estats Units d’Amèrica).

Aquests són els enllaços des dels que es pot fer la inscripció

Professionals participants (filmmakers):

http://www.festivalfilmets.cat/acreditacions-filmmaker/

Premsa (televisió, ràdio, gràfics, premsa escrita, etc…)

http://www.festivalfilmets.cat/acreditacions-premsa/

La recollida d’acreditacions es podrà fer del divendres 19 d’octubre al dissabte 27 d’octubre al hall del Teatre Zorrilla, carrer del canonge Baranera, 17.