Inaugurada la 43 edició de FILMETS Badalona Film Festival

21/10/2017

El Teatre Zorrilla es va omplir de gom a gom en la primera sessió del festival, que se celebrarà del 20 al 29 d’octubre

Demà diumenge 22, a les 18.15 hores, es fa la sessió del país convidat,  FOCUS FILMETS: Alemanya, amb la presència dels directors de les pel·lícules

La 43 edició de FILMETS Badalona Film Festival ja està en marxa. En un Teatre Zorrilla ple de gom a gom, ahir a la nit es va posar en marxa una nova edició del festival, que se celebrarà del 20 al 29 d’octubre. Filmets es va obrir amb el curt candidat a l’Oscar ‘La Femme et le TGV, amb la presència del seu director Timo von Gunten, i el productor del film, Giacun Caduff.

L’edició d’enguany de FILMETS Badalona Film Festival projectarà 250 curtmetratges en la Secció Oficial procedents de països dels cinc continents. En total es podran veure en les sessions de competició més de 44 hores de cinema.

Diumenge a la tarda arriba un dels plats forts del festival. A les 18.15 hores començarà la sessió FOCUS FILMETS: Alemanya, que és el país convidat en l’edició d’aquest any.

A la sessió es projectaran un total de 10 pel·lícules. Abans, però, hi haurà una taula rodona amb els directors i directores dels curts alemanys que des de l’escenari del Teatre Zorrilla presentaran les seves pel·lícules. En aquests moments, la indústria del curtmetratge a Alemanya és una de les més potents d’Europa.

Totes les imatges: AQUÍ