Una crispeta és la protagonista del cartell de l’edició d’enguany de FILMETS que ha elaborat una alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona

27/09/2017

El cartell mostra una crispeta asseguda en una cadira de director de cinema i que mira divertida un curtmetratge

El cartell que serà la imatge de la 43a edició de FILMETS Badalona Film Festival ja s’ha fet públic. És obra de Mariona Jiménez, estudiant de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Impresa de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.

El cartell mostra una crispeta –un element absolutament imprescindible quan es vol passar una bona tarda de cinema– asseguda en una cadira de director i en una actitud divertida mirant un curtmetratge.

Com ha fet ininterrompudament des de fa deu anys, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo va convocar entre els seus alumnes un concurs per escollir el cartell del festival. Enguany s’hi van presentar una trentena d’estudiants de tots els nivells, Un jurat va triar els finalistes i, finalment, es va escollir el cartell guanyador, en aquest cas el que va fer Mariona Jiménez.

A la imatge, Llogari Casas, director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo; Mariona Jiménez, autora del cartell; i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació