‘Merlí’ torna a les aules a FILMETS

18/10/2018

Francesc Orella presenta al festival FILMETS el seu curt ‘Letargo’ i després farà un debat amb estudiants d’escoles de cinema

L’actor participarà en una xerrada-col·loqui de la seva pel·lícula dilluns 22, a les 16.30 hores, al Teatre Zorrilla

El FILMETS Badalona Film Festival viurà la tarda del dilluns 22 uns moments peculiars i originals. I és que davant d’un Teatre Zorrilla ple de gom a gom d’estudiants d’escoles de cinema, ‘Merlí’ tornarà a les aules. Francesc Orella tornarà a fer de professor, emulant el que feia el personatge de ficció ‘Merlí’ que l’ha popularitzat recentment a Televisió de Catalunya.

Francesc Orella vindrà a FILMETS a presentar el seu curt ‘Letargo’. Ho farà a la sessió Filmets Campus, que tindrà lloc dilluns 22 d’octubre, a les 16.30 hores al Teatre Zorrilla.  En acabar la sessió Francesc Orella atendrà als mitjans de comunicació

Però els espectadors no només podran veure la seva pe·lícula. Francesc Orella farà una altre cop de ‘Merlí’, però aquesta vegada a la vida real. I tot això perquè protagonitzarà una xerrada col·loqui amb els estudiants de les escoles de cinema, que sempre omplen el Teatre Zorrilla en aquesta sessió. Francesc Orella tornarà a fer de ‘professor’ com a la popular sèrie de televisió, però aquesta vegada de veritat.

‘Letargo’

Pel que fa a la pel·lícula, ‘Letargo’ és un curt on l’únic personatge és un home de més de seixanta anys, de salut fràgil i castigat per una vida dura i dramàtica que li ha marcat profundes emprentes de soledat al seu rostre. L’home sobreviu amb moltes dificultats en un vell pis de lloguer a la ciutat, acompanyat només d’una gossa rondinaire i unes quantes pel·lícules en cintes de vídeo.