FILMETS Pro

El curtmetratge i la seva promoció més enllà dels festivals.

A més de la secció oficial, el Festival agrupa totes les activitats paral·leles a l’OFF FILMETS. Es tracta de tot un seguit de sessions adreçades tant a joves com a directors i professionals. Dins l’OFF FILMETS trobem el FILMETS Pro  on el públic podrà gaudir de dues trobades professionals del sector i una masterclass d’FX i retoc digital.

 • Masterclass d’FX i retoc digital

  Dijous 26 d’octubre tindrà lloc la Masterclass d’FX i retoc digital a les 16.30 h al Teatre Principal de Badalona. Entrada lliure.
  MASTERCLASS: “Jaume-E. Vilaseca. Els efectes digitals cinematogràfics”
  Teatre principal
  26 d’octubre a les 16:30h
  Carrer de Francesc Layret, 41 Badalona, Barcelona

  TALLER: Taller d’efectes digitals cinematogràfics amb Jaume E. Vilaseca.
  ESAD Pau Gargallo
  27 d’octubre a les 17:00h
  Carrer Molí de la Torre 16 Badalona, Barcelona

 • Possibilitats de la realitat virtual VR per a la indústria del curtmetratge

  Dijous 26 d’octubre a les 18.00 h al Centre Cultural El Carme, carrer Francesc Layret 78-82 de Badalona, se celebrarà conjuntament amb el Clúster Audiovisual de Catalunya la trobada professional amb Realitat virtual VR.. Entrada lliure amb aforament limitat.

  Places limitades. Inscripció prèvia gratuïta

 • Pitching: les eines de distribució i promoció del curtmetratge

  Pitching sobre distribució, producció, plataformes de difusió i programació del curtmetratge als festivals, televisió, VOD.

  Trobada de professionals del sector del curtmetratge dirigit a directors, productors, programadors i distribuïdors. Se celebrarà el divendres dia 27 d’octubre a les 17.00 h al Centre Cultural El Carme, Carrer Francesc Layret 78-82 de Badalona.

  Reconeguts professionals internacionals del món del curtmetratge ens explicaran la seva experiència en el món dels festivals, la distribució i producció de curtmetratges i novetats del sector.

  Places limitades. Inscripció prèvia gratuïta

 

 

Acreditacions i inscripció

He llegit i accepto la clausula formulari web.

He llegit i accepto l'enviament d'informació de Badalona Comunicació.

* Camps obligatoris

En compliment amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ('LOPD'), li informem que les dades personals i informació que ens faciliti mitjançant el formulari d'inscripció web, seran incorporats en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de BADALONA COMUNICACIÓ, SA, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud d'acreditació per accedir a totes les activitats del Festival.

Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un escrit a l'adreça de correu postal: C/SANT AGUSTÍ 11, 08915, BADALONA (BARCELONA).

Així mateix, i d'acord amb el qual estableix l'article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat o promocions que puguin ser del seu interès, per correu electrònic o altres mitjans equivalents.

Podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, segons l'establert en l'article 22 d'aquesta Llei, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic dir@rcb.es.