CaixaBank, a través de l’Obra Social, i Badalona Comunicació han signat el conveni de col·laboració que converteix a l’entitat en un dels col.laboradors principals del FILMETS

21/09/2018

CaixaBank, a través de la seva Obra Social, i Badalona Comunicació han signat aquest matí el conveni de col·laboració que converteix, un any més, a l’entitat financera en un dels col.laboradors principals del FILMETS Badalona Film Festival

CaixaBank destaca que l’objectiu de la col·laboració és donar suport al treball de difusió cultural i social que porta a terme FILMETS

Badalona Comunicació afirma que el suport de l’entitat bancària és molt important per poder desenvolupar  l’extens programa d’activitats del festival de curtmetratges

Badalona Comunicació i CaixaBank han signat aquest matí el conveni de col·laboració segons el qual l’entitat financera, a través de la seva obra social, participarà un any més en el desenvolupament de la 44 edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 19 al 28 d’octubre.

A l’acte hi ha estat presents per part de CaixaBank Daniel Caballero, director de banca institucional, i Anna Vernet, directora de l’Àrea de Negocis Badalona II. Per part de Badalona Comunicació ha signat el conveni el conseller delegat, Josep Viñeta Balsells.

CaixaBank, a través de la seva obra social, fa més d’11 anys que col·labora en la realització del FILMETS Badalona Film Festival. L’entitat financera és un dels 4 grans col.laboradors del festival juntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual, La Vanguardia i La Xarxa.

Els curtmetratges són els veritables protagonistes de FILMETS Badalona Film Festival, que s’ha consolidat com un dels festivals amb més difusió i ressó internacional i com un punt de trobada de cineastes i un públic fidel. En aquest sentit, una mostra del reconeixement internacional va ser el premi BISFF com a millor festival de curtmetratges d’Europa, rebut l’any 2012.

Suport a la tasca educativa i social de Filmets

Anna Vernet, directora de l’Àrea de Negocis Badalona II  ha mostrat la seva satisfacció en signar aquest conveni amb FILMETS “sobretot per la seva vessant social  en la tasca que es fa amb els joves, amb els centres d’educació especial i amb la gent gran”. També ha afegit que “tot això encaixa perfectament amb els nostres valors que són la responsabilitat, la  confiança i el compromís social”.

Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació ha agraït a l’Obra Social “La Caixa” la seva implicació en el festival ja que “suposa un suport molt important per poder fer realitatl l’ambiciós programa d’activitats del festival”. Josep Viñeta ha destacat la tasca educativa i social que desenvolupa FILMETS ja que “a banda de les projeccions dels curts en competició, el festival porta el cinema als més petits amb projeccions a totes les biblioteques públiques de Badalona i també a uns 5.000 escolars de primària i secundària de la ciutat”.