FILMETS Pro 2018

A més de la secció oficial, el Festival agrupa totes les activitats paral·leles a l’OFF FILMETS. Es tracta de tot un seguit de sessions adreçades a joves com a directors professionals. Dins de l’OFF FILMETS trobem el FILMETS Pro on el públic podra gaudir de dues trobades professional del sector i una masterclass.

 • COPRODUCCIONS CATALUNYA-L’APÚLIA (ITÀLIA): OPORTUNITATS DE NEGOCI

  Presentació del fons italià per a coproduccions entre Catalunya i la regió de l’Apúlia (Itàlia).

  Sota la convocatòria d’Apulia Film Fund 2018/2020, dotada amb 10.000.000 euros, la sessió és una oportunitat única de negoci per a les productores catalanes. Serà un punt de trobada per impulsar nous projectes audiovisuals i fomentar acords reforçant la cooperació entre les productores catalanes i italianes de la regió de l’Apúlia.

  Després d´una descripció del fons convocat de la regió de l’Apúlia com a terra de cinema , la sessió comptarà amb una breu presentació dels projectes de la regió de l’Apúlia amb els quals podem coproduir en les categories de FICCIÓ, DOCUMENTAL, CURTMETRATGE, ANIMACIÓ I FORMAT TV. Tot seguit passarem a les rondes de reunions individuals amb les productores catalanes i italianes interessades.

  Sessió organitzada per FILMETS Badalona Film Festival, el Clúster Audiovisual de Catalunya, el clúster italià Distretto Produttivo Publia Creativa i l’Apulia Film Commission.

  Més informació sobre l’Apulia Film Found

  Per conèixer les productores i els seus projectes fes click aquí

  Coneix els perfils dels productors visitans

  Dimarts 23 d’octubre a les 10 h al Centre Cultural El Carme
  c/ Francesc Layret 78-82
  Entrada lliure prèvia inscripció. Places limitades

 • Masterclass Animació

  Josep Roig Boada, músic, compositor, productor musical i enginyer de so de Temps Record.

 • Pitching: Mou el teu curt!

  Move to short film!

  Els mercats de cinema al teu abast, amb els professionals amb més experiència del moment.

  Els mercats són la millor finestra per difondre i distribuïr el teu curtmetratge. Aprèn a moure el teu curt i coneix els mercats més importants del món.

  Taula rodona amb Jacopo Chessa, del Centro Nazionale del Cortometraggio i director del TSFM Torino Short Film Market (Itàlia); Camille Hébert-Bénazet, Directora del Short Film Corner de Canes (França); Javier Muñiz, director del Certamen Internacional de Cortos de Soria (Espanya) i Clarissa Jacobson, productora i guionista (Estats Units d’Amèrica).

  Divendres 26 d’octubre a les 16.30 hores al Centre Cultural El Carme c/ Francesc Layret 78-82.

Acreditacions i inscripció

He llegit i accepto la clausula formulari web.

He llegit i accepto l'enviament d'informació de Badalona Comunicació.

* Camps obligatoris

En compliment amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ('LOPD'), li informem que les dades personals i informació que ens faciliti mitjançant el formulari d'inscripció web, seran incorporats en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de BADALONA COMUNICACIÓ, SA, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud d'acreditació per accedir a totes les activitats del Festival.

Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un escrit a l'adreça de correu postal: C/SANT AGUSTÍ 11, 08915, BADALONA (BARCELONA).

Així mateix, i d'acord amb el qual estableix l'article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat o promocions que puguin ser del seu interès, per correu electrònic o altres mitjans equivalents.

Podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, segons l'establert en l'article 22 d'aquesta Llei, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic dir@rcb.es.