Assumpta Serna, una de les grans dames del cinema català, ha presentat aquesta tarda a FILMETS el curt que protagonitza ‘Donde no puedes llegar’

24/10/2018

Davant d’un Teatre Zorrilla ple, l’actriu ha dit que “el curtmetratge és l’essència del cinema” i ha qualificat FILMETS com una “plataforma magnífica per mostrar el talent del món del curtmetratge”

Assumpta Serna ha estat aquesta tarda la veritable atracció del festival FILMETS, on ha presentat el curt que protagonitza ‘Donde no puedes llegar’. Després de travessar la catifa vermella del vestíbul de Teatre Zorrilla, Assumpta Serna ha entrat a la platea del Teatre Zorrilla, que era ple de gom a gom.

‘Donde no puedes llegar’ és un curt dirigit per badaloní Marc Nadal, produït pel també badaloní Félix Cárdenas i escrit per Marc Nadal i José Cano. Es tracta d’una producció de 15 minuts de ficció on la protagonista, Maria, viu un present que la porta lentament cap al seu passat, en clara referència a la malaltia de l’Alzheimer. En aquest viatge mental arrossega la seva filla Amparo cap a un futur de caos i pèrdues per a les dues.

Abans de la projecció del seu curt, Assumpta Serna ha dit que “el curtmetratge és l’essència del cinema”. A més s’ha mostrat una ferma defensora del festival FILMETS que “s’ha mostrat sempre com una plataforma magnífica per explicar a tothom quina és la força i el talent del món del curtmetratge”.

Considerada com una de les grans dames del cinema català i espanyol, Assumpta Serna ha triomfat en el panorama internacional. Al llarg de la seva carrera ha participat en 111 pel·lícules, 40 sèries de televisió i ha rebut 20 premis internacionals. Des de 2017 és membre del Comitè Executiu de la branca d’actors de l’Acadèmia del Cinema de Hollywood.