Invitació Sessió Inaugural

EXHAURIDES les entrades per a la Sessió Inaugural

Si finalment disposem d’entrades lliures rebràs la teva entrada entre dimecres 17 i dijous 18 d’octubre. Per qualsevol consulta o dubte: filmets@festivalfilmets.cat

 

He llegit i accepto la clausula formulari web.

He llegit i accepto l'enviament d'informació de Badalona Comunicació.

* Camps obligatoris

En cumplimiento con lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999,

En compliment amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ('LOPD'), li informem que les dades personals i informació que ens faciliti mitjançant el formulari d'inscripció web, seran incorporats en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de BADALONA COMUNICACIÓ, SA, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud d'acreditació per accedir a totes les activitats del Festival.

Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un escrit a l'adreça de correu postal: C/SANT AGUSTÍ 11, 08915, BADALONA (BARCELONA).

Així mateix, i d'acord amb el qual estableix l'article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat o promocions que puguin ser del seu interès, per correu electrònic o altres mitjans equivalents.

Podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, segons l'establert en l'article 22 d'aquesta Llei, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic dir@rcb.es.