REDES


 


01/05/2013





Compartir aquesta notícia en

 

 



Curtmetratges catalans a la 30a edició del BISFF - Busan International Short Film Festival. En el marc de la trentena edició del Busan International Short Film Festival, que se celebrarà a Corea del Sud del 2 al 6 de maig, FILMETS Badalona Film Festival, organitza una sessió antològica de curtmetratges catalans.

foto 

Una sessió que ha estat possible gràcies a la col•laboració de Catalan Films/Proa, l'Acadèmia del Cinema Català, Bastian Films, Marvin&Wayne, Escándalo Films/ESCAC i Bande à part/El Dedo en el Ojo, amb la col•laboració dels programadors de curtmetratges de la CI&VI: FEC Festival Europeu de Curtmetratges i MECAL.

El divendres dia 3 de maig tindrà lloc la conferència "Vision & the Role of the Short Film Festival" a càrrec de Roger Gonin (senior programmer Clermont-Ferrand), Yang Young-chui (director de BISFF) i Agustí Argelich (director de FILMETS Badalona Film Festival i president del jurat de Operation Kino, documentals realitzats per estudiants de les escoles de cinema i les universitats de Corea del Sud).

El BISFF, el festival més important de curtmetratges d'Àsia, projectarà els curtmetratges:

DIVISIÓN AZUL (BLUE DIVISION), de Sergi Martí - Ficció
EL BARCO PIRATA (THE PIRATE SHIP), de Fernando Trullols - Ficció
AHORA NO PUEDO (I CAN'T RIGTH NOW), de Roser Aguilar - Ficció
EL CRIMEN DESORGANIZADO, de Stephan Hofmann
ELEFANTE, Pablo Larcuen - Ficció
CARGOLS! Geoffrey Cowper – Ficció

Més informació.

 



<< Tornar