REDES


 


19/11/2012





Compartir aquesta notícia en

 

 



Cinema i Gastronomia de corea del sud, colofó del primer cap de setmana del festival filmets en família acull centenars d'espectadors d'un públic familiar que omple les dues sessions simultànies del teatre Zorrilla i el Círcol.

foto 

Aquest cap de setmana El Teatre Zorrilla ha estat un punt de trobada entre espectadors i directors que s'han acostat a la nostra ciutat des de diferents parts del món per presentar els seus curtmetratges. Cineastes arribats des de Rússia, Bèlgica, Itàlia, França, Anglaterra, Estats Units d'Amèrica, Països Baixos, Corea del Sud, Alemanya, Hongria, Japó, la Índia i de la resta de l'Estat espanyol han presentat personalment les seves pel•lícules del Programa Internacional.

La sessió Cinema i gastronomia: Corea del Sud ha registrat una afluència de públic massiva. Posteriorment a la projecció d'una desena dels millors curtmetratges d'aquest país ha tingut lloc una degustació de gastronomia coreana que ha aconseguit apropar la cultura d'aquest país al públic de la nostra ciutat.

Descarrega PDF complert.

 



<< Tornar