Filmets torna a participar al cicle de Cinema Lliure a la Platja

22/06/2016

logosinsta

Aquest estiu, una vegada més, arriba el cicle de Cinema Lliure a la Platja. Les sessions d’aquesta 5a edició seran del 30 de juny al 7 d’agost i com a novetat d’enguany les projeccions no només es faran a la platja de Barcelona sinó també a les platges de Badalona, El Prat i Mataró. FILMETS Badalona Film Festival també hi serà present en aquestes jornades.

“Cinema Lliure a la Platja“ és un cicle nocturn on els assistents tindran l’oportunitat de visualitzar les millors pel·lícules de cinema independent tots els dijous i diumenges a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta), els divendres a Badalona (platja de l’Estació) i El Prat (platja del Prat) i els dissabtes a Mataró (platja del Callao i platja del Varador).

La participació de Filmets es farà present a l’obertura de cada una de les sessions, que s’obriran a les 21 h amb l’actualitat musical per part d’Icat i donaran pas a un dels curts que van participar a la 41a edició del festival. Alguns dels curtmetratges que s’hi projectaran són Discipline (Premi especial del Jurat 2015), Nada SA, Golosinas, Johnny Express,… entre d’altres.

Cinema Lliure busca sobretot l’originalitat de les seves projeccions i ser un acte innovador que aconsegueix gràcies a la seva especial ubicació.

  • BARCELONA: Dijous i diumenges del 30 de juny al 7 d’agost > platja de Sant Sebastià
  • EL PRAT: Divendres 1, 15, 29 de juliol > platja del Prat
  • BADALONA: Divendres 8, 22 de juliol i 05 d’agost > platja de l’Estació
  • MATARÓ: Dissabte 9, 16 de juliol > platja de Callao i 23 i 30 de juliol > platja de Varador

Us podeu descarregar AQUÍ la programació i les dates de cada projecció.

Per a més informació podeu consultar la seva web