FILMETS present a la 6a edició de ‘Cinema Lliure a la Platja’

28/06/2017

Del 29 de juny al 3 d’agost torna el cicle de ‘Cinema Lliure a la Platja’, la mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les platges de Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat i Mataró a partir de les 21 hores. Una vegada més, FILMETS Badalona Film Festival també hi serà present en aquestes jornades.

‘Cinema Lliure a la Platja’ és un cicle nocturn on els assistents tindran l’oportunitat de visualitzar a l’aire lliure i a tocar de mar, les millors pel·lícules de cinema independent. La mostra no és només un aparador cinematogràfic, sinó també una plataforma per a diferents festivals.

La participació de FILMETS es farà present a l’obertura de cada una de les sessions de Barcelona, Badalona (Platja de l’Estació) i Mataró, que s’obriran a les 21 h i donaran pas a un dels curts que van participar a la 42a edició del festival. Alguns dels curtmetratges que s’hi projectaran són “L’encenedor quàntic” de Pau Escribano, l’animació “Garden Party” o la ficció “90 Grad Nord”, entre d’altres.

Projeccions a BADALONA – Platja de l’Estació: 

7 de juliol Curtmetratge “L’encenedor quàntic” de Pau Escribano + “El rei borni” (Espanya) de Marc Creuhet

21 de juliol Curtmetratge “Tea Time” de Thomas Bourret, Vincent Delmon, François Gris, Julian Mifsud i Rémi Vincent + “Ma vie de Courgette” (Suïssa, França) de Claude Barras

Totes les pel·lícules de la mostra s’emeten en versió original. Quan l’idioma original no és el castellà ni el català la pel·lícula està subtitulada. Quan la pel·lícula és espanyola els subtítols són en anglès. 

Per a més informació podeu consultar la seva WEB

Programació: http://cinemalliure.com/programacio-2017/