Dos curtmetratges de la darrera edició de FILMETS nominats als premis Oscar i dos més als Goya

19/01/2016

avemariaAve Maria de Basil Khalil i Eric Dupont

Els curtmetratges Ave Maria, de Basil Khalil i Eric Dupont (Palestina-França-Alemanya) i We Can’t Live Without Cosmos de Konstantin Bronzit (Rússia), són dues produccions nominades als premis Oscar d’aquest any, i que van estar seleccionats a la secció oficial de la 41a edició del FILMETS Badalona Film Festival. Aquests curtmetratges competiran el proper dia 28 de febrer a la 88a edició dels Premis Oscar de l’Acadèmia. Cada curtmetratge competirà en una modalitat diferent: Ave Maria opta a millor curtmetratge de ficció i We Can’t Live Without Cosmos al millor curtmetratge d’animació.

elCorredor 1El Corredor de José Luís Montesinos

Als Premis Goya, que se celebraran el proper dia 6 de febrer, també hi destaquen dos curtmetratges seleccionats i premiats a la 41a edició de FILMETS. El Corredor de José Luís Montesinos, guanyador de la Venus a la Millor producció catalana i Os meninos do rio de Javier Macipe, guardonat amb la Venus a la Millor producció Europea són les dues produccions que opten a rebre el Goya al millor curtmetratge de Ficció.

Aquestes nominacions posen de manifest la qualitat de la programació i el treball previ de selecció de tot l’equip de selecció del FILMETS Badalona Film Festival.

Properament sortiran les bases per participar a la propera edició.

Notícia de Televisió de Badalona min 00:16:08