REDES


 


06/11/2012





Compartir aquesta notícia en

 

 



La 38a edició del FILMETS Badalona Film Festival arriba amb una Secció Oficial de 284 pel•lícules de 57 països i més de 3.100 curtmetratges inscrits.

foto 

Les projeccions en alta definició, una de les novetats principals.

El Quebec també compta amb una sessió especial antològica.

L'Academia Galega do Audiovisual organitza una sessió especial amb els curtmetratges guanyadors i nominats als premis Maestre Mateo 2012, amb la col•laboració de l'Acadèmia del Cinema Català. Corea del Sud, país convidat

Es posaran a la venda ABONAMENTS ESPECIALS per a totes les sessions no patrocinades del 17 al 23 de novembre a un preu de 15 euros i PASSIS DE DIA per a les sessions de tarda/nit a un preu total de 2 euros.

La 38a edició del FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL, que se celebrarà del 16 al 25 de novembre de 2012, té com a seus oficials el Teatre Zorrilla, el Teatre El Círcol i la sala d'actes del CES Joan Maragall que enguany s'hi afegeix amb la sessió Petit Filmets. Seguint amb la voluntat d'integrar altres espais de Badalona, al Filmets es projectaran curtmetratges a totes les biblioteques de la ciutat. Aquest any el Festival també s'estrena com a programador de la nova secció Mini Most, destinada als espectadors més petits de la segona edició del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.

El Programa Internacional, eix central del Festival, compta amb la projecció de 284 curtmetratges provinents de 57 països participants. Aquests films són els seleccionats per competir en el Festival d'enguany d'entre més de 3.100 curtmetratges inscrits, i es podran veure al llarg de tota la setmana distribuïts en 27 sessions competitives diferents. Durant aquestes sessions, algunes de gratuïtes i altres de pagament, tindran lloc les habituals cites amb les seccions Filmets en família, Manifest, Sessió golfa, País convidat: Corea del Sud, Filmets jove, Cinema històric, Badalona en curt, La mar de Filmets: cinema de la Mediterrània, Filmets per la convivència, Filmets en forma, Petit Filmets, Filmets per a tothom, Cinema del Quebec i de Galícia, l'habitual cita entre directors i participants al hall del Teatre Zorrilla i una masterclass de creació de personatges i demostració de maquillatge amb pròtesi a mans de l'especialista en FX Aleix Torrecillas a la botiga Okey.

El Festival serà de nou un punt de trobada entre directors i realitzadors de curtmetratges d'arreu del món i comptarà amb la presència de cineastes i representants de festivals dels Estats Units d'Amèrica, Itàlia, França, Canadà, Corea del Sud, Xile, Portugal, Alemanya, el Regne Unit, Països Baixos, Polònia, Bèlgica, Suïssa, Grècia i Luxemburg, entre d'altres.

Descarrega PDF complert.

 



<< Tornar