REDES


 


12/11/2010





Compartir aquesta notícia en

 

 



Filmets Corner - Taula rodona: els curtmetratges i la televisió.

foto


FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL amb la col·laboració de Catalan Films&TV i CI&VI Festivals de Catalunya

Divendres 12 de novembre,17h de la tarda. Entrada gratuïta.
Teatre Zorrilla (C/ Canonge Baranera, 17, Badalona)

 

Convidats a la taula rodona:

Àngela Bosch: Directora del Consorci Catalan Films & TV des de l'any2003. CATALAN FILMS & TV (CF&TV) es constitueix com el motor per a la internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, establint lligams locals, nacionals i internacionals i promovent la presència de productes i empreses catalanes arreu del món. El Consorci està format pels següents membres: ICIC - Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya, COPCA - Consorci de Promoció Comercial de Catalunya, TVC – Televisió de Catalunya, PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya, BA - Barcelona Audiovisual, APIC – Associació de Productors Independents de Catalunya, EGEDA - Entitat Gestora de Drets Audiovisuals. Anteriorment Àngela Bosch ha treballat com a directora de continguts pel canal digital de Cosmopolitan TV (Espanya), propietat del grup Hearst Entertainment (USA). També ha dirigit, durant vuit anys, el departament de vendes internacionals de la productora Lola Films. Pilar Cugat: Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa a TV3 des de l'any 1992 com a redactora, guionista i directora de programes. Actualment és la Coordinadora de Continguts de l'Àrea de Programes Culturals i Especials de TV3 i directora del programa Territoris, dedicat als curtmetratges.

Pablo Menéndez: Diplomat en Direcció Cinematogràfica pel Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Després de treballar durant dos anys en tasques de producció en pel•lícules i curtmetratges, va ser un dels fundadors de la distribuïdora Marvin&Wayne, en què és responsable del departament d'adquisicions. Marvin&Wayne té una presència destacada en els principals mercats internacionals, i té l'objectiu de dotar els curtmetratges de més visibilitat a través de la promoció en festivals, gestió de vendes i organització de mostres i projeccions.

Àlex Navarro: Llicenciat en Filosofia i i format en imatge i so en l'apartat de producció. Treballa a l'oficina de MEDIA Antena Catalunya des del 2002, informant, promocionant i representant el Programa MEDIA de la UE, que dóna suport a l'audiovisual europeu. És coneixedor del sector audiovisual i de les polítiques d'ajuts públics supranacionals com ara Programes Eurimages, Ibermedia o Mundus. El seu bagatge professional recull diversos àmbits dins la gestió cultural i l'audiovisual (TVE, SA, Consell de la Joventut, COOB'92, freelance per a diferents companyies financeres i de producció. La música de cinema es compta, també, entre les seves aficions.

Agustí Argelich: Director dels festivals FILMETS Badalona Film Festival i del BCN Sports Film. Coordinador i programador de SUBTRAVELLING. Membre de l'Acadèmia del Cinema Català i membre de la junta de CI&VI, Coordinadora de Festivals de Cinema i Vídeo de Catalunya. Productor del canal 3/24, comprador iassessor de curtmetratges dels programes Sala 33 i Territoris, del canal 33 de TV3 Televisió de Catalunya. Ha participat en diversos fòrums i conferències als festivals i mercats de Clermont-Ferrand, Brussel•les, Short Film Corner (Cannes), Circuito Off (Venècia), WSFF i Imagine Native (Toronto), Off-Courts (Trouville), Tous-courts (Aix-en-Provence), Curtocircuito (Santiago de Compostela), EFM - Berlinale, 3D WIRE (Segovia), etc. Jurat als festivals Docúpolis, FEC Cambrils-Reus, Cortoons (Roma), i dels screenings de Catalan Films, Shorts from Spain i Unifrance. Fotògraf i productor audiovisual, ha realitzat més d'una vintena de curtmetratges de ficció, animació i documentals.

 

 

 



<< Tornar